Hedda Stiernstedt klar för svenska Netflixfilmen One More Time

Hedda Stiernstedt klar för svenska Netflixfilmen One More Time

  • Netflix
Filmtopp
05 juli 2022 kl. 10:07
ANNONS
ANNONS

Fastnar i en tidsloop

Netflix presenterar i dag den svenska komedifilmen "One More Time" med Hedda Stiernstedt i huvudrollen. Filmen är regisserad av Jonatan Etzler, vinnare av en Oscar för bästa studentfilm.

40-åriga Amelia (Hedda Stiernstedt) blir påkörd av en buss natten till sin födelsedag. När hon öppnar ögonen vaknar hon upp år 2002 på sin 18-årsdag. Hon får chansen att återuppleva sitt livs bästa dag och skapa livet på det sätt hon hade tänkt att det skulle bli. Men när hon fortsätter att vakna upp till samma dag igen och igen måste hon komma fram till vad det är hon behöver göra för att kunna återgå till nuet – och bokstavligen lämna det förflutna bakom sig.

One More Time
Foto: Robert Eldrim/Netflix

Hedda Stiernstedt, som spelar huvudrollsinnehavaren Amelia, säger:

– Det känns superkul att göra det här projektet. En tillbakablick på det tidiga 2000-talet känns helt rätt i tiden, och att få djupdyka ner i den eran är förknippat med så mycket glädje. Jag jobbar tillsammans med begåvade Jonatan Etzler och en fantastisk grupp skådespelare. Vi har så kul när vi jobbar ihop, vilket jag också tror kommer att märkas på resultatet.

Den svenskspråkiga komedin är skriven av Tove Forsman och Sofie Forsman (Young Royals, The Playlist) och regisserad av Jonatan Etzler, vinnare av en Oscar för bästa studentfilm för kortfilmen Get Ready with Me. One More Time blir hans långfilmsdebut. Filmen är baserad på en originalidé av Mikael Ljung och producerad av Eleonor SagerBreakable.

One More Time har global premiär på Netflix 2023.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL