Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Netflix har beställt två säsonger av serien Sabrina Tonårshäxan

Netflix har beställt två säsonger av serien Sabrina Tonårshäxan

Kristian Andersson | Nyhet
28 december 2017
Kristian Andersson | Nyhet
28 december 2017

Serien "Sabrina tonårshäxan" plockas upp av Netflix som nu ska göra ny serie av tonårshäxan.

Sabrina

Projektet om denna tonårshäxa rör nu återigen på sig och den nya serien har fått namnet Chilling Adventures of Sabrina. Netflix har redan gjort en beställning på två säsonger, 10 avsnitt vardera, vilket betyder att det blir hela 20 stycken avsnitt. I denna nya serie har Netflix ett samarbete med Warner Bros TV.

Ni kanske har sett serien Sabrina tonårshäxan, som sändes från 1996 och fram till och med 2003. Nu görs det en ny version av Sabrina tonårshäxan. som fått namnet Chilling Adventures of Sabrina och kommer alltså att handla om Sabrina. Den stora skillnaden mellan Sabrina från 1996 och denna nya version är att den blir betydligt mörkare.

Värt att nämna är att serien är baserad på en serietidning med samma namn. Regissören bakom serien är densamma bakom Riverdale och det är ingen mindre än Roberto Aguirre-Sacasa.

De flesta populära Archie-karaktärerna finns i serien Riverdale, men det gör inte denna häxa, så det ska verkligen bli intressant att se henne i en alldeles egen serie.

Anledningen till att Netflix och Warner Bros TV. har beställt Chilling Adventures of Sabrina är för att Riverdale blev en stor succé, omtyckt av många. Du kan just nu se de senaste avsnitten på Netflix.

Riverdale
En konceptbild på "Riverdale"

Är du sugen på att se fler serier av Sabrina - tonårshäxan?