Här är Squid Game-realityserien – premiär på Netflix i november

Här är Squid Game-realityserien – premiär på Netflix i november

  • Netflix
Filmtopp
22 september 2023 kl. 14:09

Squid Game: The Challenge – största prissumman någonsin

Snart är det premiär för realityserien som är baserad på fenomenet "Squid Game". Nu har Netflix bekräftat att "Squid Game: The Challenge" kommer till streamingtjänsten i november.

Det är snart dags för årets (kanske till och med 2000-talets) hetaste nya realityserie. I november är det nämligen premiär för Squid Game: The Challenge – tävlingsprogrammet som är baserat på den omåttligt populära koreanska Netflix-serien Squid Game.

Här är Squid Game-realityserien – premiär på Netflix i november
Foto: Netflix.

Premiär för Squid Game: The Challenge på Netflix i november – tävlar om största prissumman någonsin

Med en första officiell teaser avslöjar Netflix att Squid Game: The Challenge har premiär på streamingplattformen den 22 november. I den kortare trailer får vi se en mängd deltagare kliva in i en identisk värld som den vi har sett i tv-serien.

Totalt kommer 456 deltagande att göra upp mot varandra i samma typ av utmaningar som vi fick se i Squid Game-seriens första säsong. En avgörande skillnad är dock att ingen förväntas mista livet i vad som är Netflix största realitysatsning någonsin – baserat på deras största dramaserie någonsin.

Så mycket kan de tävlande vinna

I klippet avslöjas det också att deltagarna tävlar om den "största potten prispengar genom historien av realityserier". Vinnaren av tävlingen har chansen att vinna hela 4,56 miljoner dollar.

– Folk gör väldigt mycket värre, för väldigt mycket mindre, säger en av deltagarna om prissumman.

"Squid Game: The Challenge" har premiär på Netflix den 22 november 2023.

NÄSTA ARTIKEL