Då har The Expendables 4 med Dolph Lundgren premiär

Den hänsynslösa karaktären Dolph Lundgren uppges spela i The Witcher

  • Netflix
Filmtopp
26 maj 2023 kl. 09:05

Räkna med våldsamma scener involverande svensken

Dolph Lundgren har avslöjat att han befinner sig i Australien för att spela in "The Witcher". Han uppges spela en av TV-spelets mest hänsynslösa karaktärer, en prisjägare vid namn Leo Bonhart.

Trots att den svenske skådespelaren Dolph Lundgren slitit med cancer de senaste åren jobbar han på och antar sig nya roller. I en intervju med Aftonbladet berättar han att han är på bättringsvägen och att han spelar in The Witcher i Australien. Flera amerikanska tidningar uppger att det rör sig om rollen som Leo Bonhart, en prisjägare och tidigare soldat, känd från TV-spelet. 

Väntan på den tredje säsongen av The Witcher har varit lång. Produktionen har stött på en hel del besvär och även bytt ut sin huvudrollsinnehavare Henry Cavill mot Liam Hemsworth. Men förhoppningsvis får vi snart se fortsättningen landa på Netflix, och då med Dolph Lundgren i en av rollerna. Enligt uppgifter spelar han Leo Bonhart som anlitas för att mörda folk.  

Leo Bonhart i TV-spelet "The Witcher". Foto: Atari.

Leo Bonhart – den hänsynslösa karaktären Dolph Lundgren uppges spela i The Witcher

På Witchers fandom-sajt beskrivs Leo Bonhart som mycket långt men kusligt smal och med uttryckslösa ögon som kan jämföras med en fisks. Han är även känd för sin professionalism och dyra kostnad att anställa, samt för att njuta av att ge andra smärta. Ingen mindre än Stephen Lang, skurken från Avatar-filmerna, spåddes spela honom. Men nu verkar det alltså som att det är Dolph Lundgren i rollen.

Enligt IMDb har The Witcher säsong 3 premiär den 29 juni. Om serien spelas in nu bedöms det däremot inte som sannolikt. Innan fortsättningen på serien kommer till Netflix är det även tänkt att vi ska få ta del av en spinoff-serie som följer ett gäng unga skurkar kallade för "Rats". 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL