Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ha fortsatta filmkvällar med Netflix Party

Ha fortsatta filmkvällar med Netflix Party

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 mars 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 mars 2020

Gemenskap under isoleringen.

Under coronakrisen håller många av oss till på varsitt håll – men vi behöver inte nödvändigtvis undvika sociala sammanhang för det. Netflix har lanserat en Partytjänst som gör att du kan ha filmkvällar med vänner över nätet.

Nya netflixserien "The Stranger".
Nya Netflix-serien "The Stranger". Foto: Netflix.

Streaming av filmer och serier har kanske blivit mer relevant än någonsin nu när vi befinner oss i en tid där vi isolerar oss. Och nu håller Netflix Party som finns tillgängligt gratis på Google Chrome på att bli ett internationellt fenomen. Tjänsten låter oss sammanföra vårt tittande på filmer och serier med andra prenumeranter vi känner. 

Förutom att du kan se på Netflix-titlar tillsammans med dina vänner online, finns det också en funktion på datorn där ni kan chatta med varandra. 

Det finns många titlar på Netflix som du och dina vänner kan kicka igång ert första party med, exempelvis den nya actionfilmen Spencer Confidential med Mark Wahlberg och den uppmärksammade kriminalaren The Stranger med Richard Armitage

Visst är det så att Netflix Party ger oss mer gemenskap i en tid vi tenderar att hålla oss isolerade från sociala sammanhang. 

MER LÄSNING: 

Coronaviruset – Netflix stoppar sina produktioner
Här kan du fortfarande gå på bio
Biofilmer släpps direkt på streaming