Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Netflix gör animerad serie av Fast and Furious

Netflix gör animerad serie av Fast and Furious

David Lindahl | Nyhet
24 april 2018
David Lindahl | Nyhet
24 april 2018

De snabba bilarna ska nu bli animerade.

Fast and the Furious.
Fast and the Furious.

Fast and the Furious-franchisen fortsätter att utvecklas. Nu har Netflix involverats och ska producera en animerad serie i samarbete med DreamWorks Animation Television.

2001 släpptes filmen The Fast and the Furious som kom att bli den första i en lång framgångsrik filmserie. Totalt har åtta filmer släppts som gemensamt spelat in över fem miljarder dollar i biointäkter. Ytterligare två filmer väntas produceras och en spinoff med fokus på Dwayne Johnsons karaktär Hobbs är också på gång.

Nu rapporterar Variety att även en animerad serie är under produktion. Det är Netflix som ligger bakom projektet tillsammans med DreamWorks Animation Television vars vd Margie Cohn sade såhär i ett uttalande:

"Vi är exalterade över att förlänga och expandera vår framgångsrika relation med Netflix genom att inte bara fortsätta leverera hög kvalitetsprodukter från DreamWorks, utan också genom att sammankoppla fans av Universals filmer med nya fascinerade berättelser."

Serien ska handla om Tony Torreto, tonåring och kusin till Dom. Tony och hans vänner blir anlitade av regeringen för att infiltrera en racingliga som arbetar som en front för en större kriminell organisation.

Något officiellt premiärdatum eller titel på serien finns inte i nuläget. Det är inte heller bekräftat om några skådespelare från filmserien väntas låna ut sina röster till den animerade serien.

Vad tror du om en animerad serie om Fast and Furious?