Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Snuten i Hollywood 4 spelas nu in – med Eddie Murphy

Gänget återförenas i Netflix Beverly Hills Cop: Axel Foley

  • Netflix
Kristian Andersson | Nyhet
24 september 2022
Kristian Andersson | Nyhet
24 september 2022

Gamla skådespelare i nya "Snuten i Hollywood".

En hel drös med skådespelare som medverkade i "Snuten i Hollywood" 1984 kommer att ha en roll i filmseriens comebackrulle "Beverly Hills Cop: Axel Foley".

Det är producenten Jerry Bruckheimer och steamingjätten Netflix som jobbar på nya Snuten i Hollywood-filmen Beverly Hills Cop: Axel Foley. Nu avslöjar Comicbook den gemytliga nyheten att originalgänget kommer återförenas i den kommande filmen. Vi pratar då om skådespelarna Eddie Murphy, Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser och Bronson Pinchot, begåvningarna som alla medverkade i Snuten i Hollywood från 1984. 

Beverly Hills Cop: Axel Foley får ny regissör

Gänget återförenas i Beverly Hills Cop: Axel Foley
Foto: Paramount Pictures.

Det var från början tänkt att Bad Boys-regissörerna Adil El Arbi och Bilar Fallah skulle regissera men nu tar långfilmsdebuterande Mark Molloy över rodret. Varför de väljer att ersätta de andra två regissörerna med en betydligt mindre erfaren är inte känt. Molloy har nästan uteslutande sysslat med reklamfilm för Apple.

Än så länge har vi inte fått veta vad Beverly Hills Cop: Axel Foley kommer att handla om, men det är sedan tidigare känt att det rör sig om en uppföljare snarare än någon reboot. Troligen dyker det upp mer information om handlingen inom en snar framtid. Vi inväntar även filmens premiärdatum.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL