Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Första trailern till Den osannolike mördaren

Första trailern till Den osannolika mördaren – då kommer den

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 september 2021

Se Robert Gustafsson som Skandiamannen.

Robert Gustafsson spelar Skandiamannen Stig Engström i kommande Netflix-serien "Den osannolika mördaren". I andra roller ser vi inte minst Mikael Persbrandt och Eva Melander. Nu kan du se första trailern!

Missa inte Filmtopps intervju där Robert Gustafsson delar med sig av sina tankar om mordet på Sveriges tidigare statsminister Olof Palme. 

Den 5:e november är det premiär för Den osannolika mördaren som bygger på boken med samma titel av Thomas Pettersson. Nu har det släppts en första trailer till serien där Robert Gustafsson spelar Skandiamannen Stig Engström.

Statsminister Olof Palme skjuten på öppen gata. Och en polisutredning som gick i sank. Vad hände egentligen den där natten i Stockholm? Och vem var Stig Engström, personen som utpekades som gärningsmannen?

Se första trailern till Den osannolika mördaren säsong 1 här: 

Om Den Osannolika Mördaren 
Den svenska dramaserien är en fiktiv tolkning av hur Stig Engström, den grafiska designern som utpekades som den troliga gärningsmannen till mordet på statsminister Olof Palme, lyckades gäcka rättvisan ända fram till sin död genom en kombination av fräckhet, tur och polisens handfallenhet. Vad vet vi om Stig Engström? Och hur kunde polisen låta honom komma undan, trots att de hela tiden var honom på spåren? Mordet var illa planerat, Engström gjorde allt fel från början och nästan ingen trodde på hans lögner om vad han egentligen gjorde under den ödesdigra kvällen i Stockholm år 1986.

I rollerna syns Robert Gustafsson som Stig Engström, Eva Melander som Margareta Engström, Mikael Persbrandt som Hans Holmér och Peter Andersson som Arne Ivell.

"Den Osannolika Mördaren" är en serie i fem delar och har premiär på Netflix den 5 november.

NÄSTA ARTIKEL