Flickan i snön säsong 2 – Detta vet vi

Flickan i snön säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 29 januari 2023 kl. 15:01 | Publicerad 28 januari 2023 kl. 17:01

Återvänder Netflix spansktalande mysteriethriller?

Netflix nya spanska kriminaldrama går varm bland streamingtjänstens prenumeranter. Betyder det att vi kan vänta oss "Flickan i snön" säsong 2?

Den nya serien tar vid när den femåriga flickan Amaya försvinner spårlöst under en parad. Då beslutar sig en ung journalist för att hitta henne till varje pris. Den spansktalande produktionen har lockat stort intresse bland Netflix prenumeranter. Är du en av de som svepts med i berättelsen och nu undrar om vi får se Flickan i snön säsong 2? 

Det är fortfarande för tidigt att säga om det släpps en andra säsong av serien som hade premiär den 27 januari. Netflix kommer att vilja samla in mer data för att se hur länge den håller sig relevant. Men det ser onekligen lovande ut. Just nu hittar vi Flickan i snön som deras mest streamade serie i flera länder, bland annat Spanien, Uruguay, Italien och Sverige. 

Vidare finns det goda möjligheter att bygga vidare på serien som bygger på en bokserie av Javier Castillo – det råder ingen brist på underlag för skaparna att utgå ifrån. Flickan i snön säsong 2 skulle då följa författarens andra bok, The Souls Game, som utspelar sig i New York när en femtonårig flicka hittas korsfäst i en kyrka. 

Flickan i snön säsong 2 – Detta vet vi
Foto: Netflix.

När kommer Flickan i snön säsong 2?

Om vi får en till säsong av Flickan i snön är det svårt att förutspå när den kan tänkas ha premiär. Netflix är inte alltid konsekventa med deras produktionstakt när det gäller deras utländska titlar. Deras uppföljande säsonger tenderar att kunna dröja längre än de amerikanska seriernas. Vi skulle därför inte räkna kallt med att den dyker upp under nästa år.

Filmtopp håller dig uppdaterad om "Flickan i snön" säsong 2.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL