Fansen backar Henry Cavill – vill inte se Liam Hemsworth i The Witcher

Fansens enorma stöd till Henry Cavill – vill inte se Liam Hemsworth i The Witcher

  • Netflix
Filmtopp
09 juni 2023 kl. 09:09

Menar att serien kommer att dö med stjärnan

I natt släpptes trailern till Netflix "The Witcher" säsong 3 som blir den sista med Henry Cavill i huvudrollen. Nu visar tusentals fans sitt stöd till skådespelaren som de inte vill ska ersättas av Liam Hemsworth.

December 2021 var senaste gången vi fick se nya avsnitt av Netflix storserie The Witcher. När den tredje säsongen nu närmar sig är det otaliga fans som uttrycker sin sorg över att det blir den sista säsongen för Henry Cavill som monsterjägaren Geralt of Rivia. I den fjärde säsongen ersätts han av Liam Hemsworth.

I natt släpptes trailern till The Witcher säsong 3, och vi förstår att ännu mer kommer att ställas på sin spets. Detta bekräftas inte minst av Netflix själva som släppte förhandsvisningen med den korta kommentaren "Chaos is coming". Även om Geralt of Rivias högoktaniga äventyr fortsätter över flera säsonger blir det här den sista med Henry Cavill innan Liam Hemsworth tar över rollen. Något som svider ordentligt i de hängivna fansens ögon.

Fansens enorma stöd till Henry Cavill – vill inte se Liam Hemsworth i The Witcher
Foto: Netflix.

 

Fansen visar enormt stöd till Henry Cavill – vill inte se Liam Hemsworth i The Witcher

I oktober förra året blev det känt att Henry Cavill lämnar The Witcher efter dess tredje säsong. Anledningen uppges vara att han, som ett dedikerat fan av TV-spelen, inte kom överens med skaparnas vision för serien. När han i natt delade trailern till avsnitten som kommer senare under månaden visade tusentals fans upp sitt stöd. Många av dem menar att serien kommer att dö med honom, och att de inte kommer fortsätta följa den när Liam Hemsworth tar över rollen som Geralt of Rivia. 

Nedan är ett urval av stöttande kommentarer på Cavills instagram: 

– Jag har ingen anledning att fortsätta titta på den här serien utan Henry.

– Jag antar att detta kommer att bli den sista riktiga säsongen av The Witcher eftersom den inte kan betraktas som verklig utan dig.

– Jag är så ledsen att The Witcher förlorar dig. Kommer någon verkligen att titta på det efter den här säsongen? Kan inte tro att Netflix lät detta hända.

– Jag kan inte fatta att detta är den sista säsongen... det finns ingen Witcher utan Henry, så det blir min sista säsong att titta på det.

– Jag saknar dig redan.

Geralt of Rivia är inte den enda stora rollen som Henry Cavill nu lämnar för gott. Han har även gjort sin sista insats som Stålmannen i DC:s cinematiska universum.

Den tredje säsongen av "The Witcher" har premiär på Netflix den 29 juni. Den består av åtta avsnitt som alla förväntas släppas samtidigt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL