Familjen Bridgerton: Drottning Charlotte säsong 2 – Detta vet vi!

Familjen Bridgerton: Drottning Charlotte säsong 2 – Detta vet vi!

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad kl. 12:57 | Publicerad 15 maj 2023 kl. 05:00

Framtiden osäker för spinoff-serien

Kommer vi att få se "Familjen Bridgerton: Drottning Charlotte" säsong 2 på Netflix? Det ser inte jätteljust ut – men hoppet är samtidigt inte helt släckt.

Förra veckan fick vi se Netflix spinoff-serie på deras kostymdrama om den adliga familjen Bridgerton slå ner på streamingtjänsten. Det är inte klart huruvida vi kommer att få se mer av serien, men vi skulle inte hoppas allt för hårt på Familjen Bridgerton: Drottning Charlotte säsong 2 den närmaste tiden. Shonda Rhimes som rattar det växande universumet är återhållsam runt en fortsättning.

Familjen Bridgerton: Drottning Charlotte säsong 2 – Detta vet vi!
Foto: Netflix.

Skaparen vill inte lova Familjen Bridgerton: Drottning Charlotte säsong 2

Vad gäller intresset för den nya serien råder det inga tvivel om att det borde vara intressant med en uppföljare. Likt sina föregångare toppar den Netflix lista med de populäraste serierna. Men det verkar som att skaparna ställt in sig på att den endast ska bestå av en säsong. Inte bara står den flaggad som en miniserie, Shonda Rimes säger till Entertainment Weekly att hon är osäker på att förlänga berättelsen om den unge drottningen Charlotte och kung George: 

– Det har kommit på tal, men jag vill inte prata om närmare om det ännu. Jag skulle kunna leva med Charlotte och George för alltid, men vi berättade en väldigt specifik berättelse från början till slut. Jag tycker att den är en komplett saga om deras komplicerade kärlek, säger Rimes.

Hon stänger dock inte dörren helt: 

– Man ska aldrig säga aldrig, tillägger hon.

Tills dess att vi hör något annat får vi dock utgå från att serien går i graven med sin första säsong, och betrakta det som en positiv överraskning ifall den gör comeback. 

Filmtopp håller dig uppdaterad ifall något nytt och spännande kring "Familjen Bridgerton: Drottning Charlotte" säsong 2 dyker upp.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL