Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Efter alla floppar – Adam Sandlers nya Netflix-komedi gör succé!

Efter alla floppar – Adam Sandlers nya Netflix-komedi gör succé!

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 augusti 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 augusti 2023

Hyllas av amerikanska kritiker

Att Adam Sandler har gjort sin beskärda del av bottennapp tycker till och med skådespelaren själv. Nu bryter han trenden med sågade Netflix-komedier och bjuder på en rejäl succé.

Adam Sandler är en skådespelare som inte bara delar kritikerna utan även publiken. Samtidigt har femfaldigt Emmy-nominerade stjärnan gång på gång visat att han både kan göra roliga filmer och bjuda på prisade dramaroller. Här på Filmtopp har vi till och med gjort en lista med Adam Sandlers bästa filmer för att redovisa hans bredd.

Den senaste tiden har han bjudit på en hel del innehåll åt Netflix där komedier som Murder Mystery 1 & 2, Hubie Halloween, Sandy Wexler, The Do-Over och The Ridiculous 6 varit rejäla kritikerfloppar, men nu verkar trenden vända – och det med besked.

Adam Sandler spelar mot sin egen familj

I morgon är det nämligen premiär för You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah på streamingtjänsten i vilken "The Sandman" spelar mot sin familj, och filmen prisas av amerikanska kritiker. Hur bra vi själva tycker att den är kan vi dock inte svara på, här i Sverige finns det anmärkningsvärt nog inga recensionsförhandsvisningar.

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah är regisserad av Sammi Cohen och i huvudrollen som Stacy Friedman ser vi Adam Sandlers dotter Sunny, 14. När Stacy ska förbereda sin bat mitzvah verkar precis allt som kan gå fel också gå fel.

En av Sandlers bästa filmer någonsin

Filmen har i skrivande stund 78 av 100 i Metacritic baserat på fyra tidiga recensioner från Variety, The Hollywood Reporter, IndieWire och Paste Magazine. Detta gör You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah till Adam Sandlers tredje mest hyllade film någonsin tillsammans med Punch Drunk Love. De enda filmerna som har högre anseende är Uncut Gems och The Meyerowitz Stories (New and Selected). Om filmen lyckas hålla samma snitt när fler recensioner återstår att se, men det ser milt sagt lovande ut.

"You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah" har premiär i morgon fredag på Netflix.

Här streamar du titlar som nämns i texten:

NÄSTA ARTIKEL