Edvin Ryding om sista avsnittet i Young Royals: ”Ett slag i magen”

Edvin Ryding om sista avsnittet i Young Royals: ”Ett slag i magen”

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
18 mars 2024 kl. 16:03

Utlovar en final som kommer att kännas

I en intervju med Filmtopp delar Edvin Ryding med sig om vad fansen kan vänta sig av den efterlängtade seriefinalen av "Young Royals".

Dagen är till sist här. Klockan 18.00 i dag släpps det allra sista avsnittet av "Young Royals", den svenska Netflix-serien som har blivit ett fenomen med en vid följarskara över hela världen. Inför kvällens stora final satte sig Filmtopp ned för att prata med två av seriens stjärnor, Edvin Ryding och Felicia Maxime samt Michaela Hamilton (manusförfattare "En del av dig"), för att prata om Young Royals och kommande En del av dig.

På temat Young Royals utlovade Edvin Ryding en seriefinal som känns.

Det sista Young Royals-avsnittet är som "ett slag i magen"

Filmtopp fick möjligheten att intervjua Young Royals- och En del av dig-trion i samband med Netflix "Next on Netflix"-evenemang. Under presentationen visades en smygtitt på serieavslutningen, men mer om vad som händer än så kunde Edvin Ryding och Felicia Maxime inte avslöja.

Vad de däremot kunde säga var vad fansen kan vänta sig emotionellt av det allra sista kapitlet av serien – och ska vi tro Edvin kommer det bli ett känslosamt farväl.

– Det är ett slag i magen, det här sista avsnittet, säger Edvin till Filmtopp. Ja, ett slag i fucking magen. Det är en episk avslutning tycker jag.

Felicia Maxime instämmer och duon avslöjar även att kvällens planer innehåller en visning av det sista avsnittet tillsammans med dokumentären Young Royals Forever. I samband med det kommer de också få chansen att möta fans från hela världen. På scen strax innan intervjun berättade Edvin bland annat att någon flugit in från Australien.

"Young Royals" går i mål med sin tredje och sista säsong i dag, den 18 mars.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL