Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Witcher säsong 2 – premiär i dag

Då kommer The Witcher tillbaka till Netflix – med andra delen av säsong 3

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 juli 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 juli 2023

Ingen lång väntan på fortsättningen

Den 29 juni var det efterlängtad premiär för den första delen av Netflix "The Witcher" säsong 3 med Henry Cavill tillbaka som Geralt of Rivia. Nu vet ni när vi kan förvänta oss att se fortsättningen.

Efter två års väntan är The Witcher äntligen tillbaka med sin tredje säsong på Netflix. Den nya säsongen är inte bara mer politiskt präglande än de föregående, den är också den sista vi ser med Henry Cavill i huvudrollen. Därefter kommer han att ersättas av Liam Hemsworth. Men än så länge har vi bara fått se fem av sammanlagt åtta avsnitt. Så, när kommer The Witcher säsong 3 tillbaka med del 2? Här är svaret.

Då kommer The Witcher tillbaka till Netflix – med andra delen av säsong 3
Foto: Netflix.

Då kommer The Witcher tillbaka till Netflix med säsong 3 del 2

När den tredje säsongen tar vid befinner sig monsterjägaren Geralt, Ciri och Yennefer på en resa tillsammans mot en tryggare plats, men faror visar sig lura runt hörnen. Allt eftersom spinner säsongen vidare på de politiska intrigerna som planterats, och där Ciri på allvar börjar inse precis hur väsentlig hon är i Kontinentens maktspel.

Mycket står på spel i fortsättningen med Heny Cavill, Freya Allen och Anya Chalotra tillbaka i sina roller, och precis som Netflix gjort med flera av sina mest populära serier väljer de att dela upp säsongen. Lyckligtvis behöver de hungriga fansen inte vänta allt för länge på del två av The Witcher säsong 3. Enligt IMDb och flera andra amerikanska källor kommer de kvarstående tre avsnitten till Netflix den 27 juli.

Tredje säsongen av "The Witcher" består av totalt åtta avsnitt.

NÄSTA ARTIKEL