Då kan du streama Bradley Coopers nya drama “Maestro“ på Netflix

Då kan du streama Bradley Coopers nya drama “Maestro“ på Netflix

  • Netflix
Axel Diedrichs
08 december 2023 kl. 17:12
ANNONS
ANNONS

Hyllade biofilmen går snart att se hemma

Väntar du på att få mysa ner dig framför Bradley Coopers "Maestro" hemma på soffan? Då behöver du inte vänta länge till. Snart kommer den till Netflix.

Den berömde skådespelaren Bradley Cooper gjorde sin lyckade regidebut med musikfilmen A Star is Born, som han även har huvudrollen i tillsammans med Lady Gaga. Med det nya dramat Maestro bygger han vidare på sin karriär som filmskapare, och baserat på de recensioner som kommit ut verkar även den vara en succé. Snart kommer inte bara biopubliken att få uppleva den, utan också Netflix prenumeranter.

Foto: Netflix.

Då kommer Bradley Coopers "Maestro" till Netflix

Med sin nya film ger Bradley Cooper oss en helhjärtad biografi om musiklegenden Leonard Bernstein, med fokus på hans växande karriär och livslånga relation till skådespelaren Felicia Montealegre, en kvinna som han blir djupt förälskad i. Medan Cooper själv spelar Bernstein ser vi Carey Mulligan från filmer som Promising Young WomanDrive och The Dig

Många kritiker har varit nöjda med Maestro, inklusive Filmtopps recensent Malin Sandberg, som ger den en klar trea i betyg och hyllar filmen för att bjuda på många nyanser:

– Dramatisk ibland, rolig och såklart full av de vackra symfonierna skapade av mannen själv, skriver hon.

Just nu går filmen endast att se på svenska biografer, men snart kommer den att finnas tillgänglig för streaming. Maestro kommer till Netflix den 20 december.

Se den officiella trailern till Netflix-filmen "Maestro" här:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL