KLART: då har Netflix svenska kriminaldrama ”En helt vanlig familj” premiär

Då har Netflix svenska kriminaldrama ”En helt vanlig familj” premiär

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad kl. 16:09 | Publicerad 21 september 2023 kl. 09:09

Baserad på den kritikerrosade bästsäljaren

Nu vet vi mer om Netflix svenska satsning "En helt vanlig familj" som är regisserad av Per Hanefjord och skriven av Det som göms i snö-duon Anna Platt och Hans Jörnlind.

Idag släpper Netflix premiärdatum och första bilderna ur kriminaldramat En helt vanlig familj. Den svenska serien är baserad på den bästsäljande boken med samma namn och består av sex avsnitt. I huvudrollerna syns Alexandra Karlsson Tyrefors, som gör skådespelardebut, Lo Kauppi (Modus, Äkta Människor) och Björn Bengtsson (The Last Kingdom, Lust). En helt vanlig familj har global premiär på Netflix den 24 november.

Då har Netflix svenska kriminaldrama ”En helt vanlig familj” premiär
Foto: Netflix.

Det här handlar En helt vanlig familj om

Familjen Sandell är en helt vanlig familj som består av prästen Adam, advokaten Ulrika och deras 19-åriga dotter Stella. De lever ett till synes perfekt liv i en polerad villaförort utanför Lund. En dag förändras allt när Stella hamnar i häktet, anklagad för mord. Hennes förtvivlade föräldrar vet inte vad de ska göra. Vad har egentligen hänt? De vill hjälpa Stella till varje pris, men frågan är om de verkligen känner sin dotter? Eller varandra?

Serien är baserad på den kritikerrosade bästsäljaren En helt vanlig familj av författaren Mattias Edvardsson. Den svenska spänningsromanen har sålts till 35 länder världen över. 

Då har En helt vanlig familj premiär på Netflix

Utöver nämnda Alexandra Tyrefors, Lo Kauppi och Björn Bengtsson ser vi även namn som Christian Fandango Sundgren, Melisa Ferhatovic och Håkan Bengtsson ta plats på rollistan.

"En helt vanlig familj" har global premiär på Netflix den 24 november.

 

NÄSTA ARTIKEL