Colin in Black & White både crashar och flyger hos publiken

Colin in Black & White både crashar och flyger hos publiken

  • Netflix
29 oktober 2021 kl. 11:10
ANNONS
ANNONS

Nya Netflixserien får blandade betyg

Den nya serien Colin in Black & White annonserades på Netflixeventet Tudum. Nu har serien kommit till streamingtjänsten och har i skrivande stund bara 2,7/10 på IMDb. Trots det låga betyget har serien fått 10/10 av nästan 30 procent av rösterna.

Colin in Black & White följer före detta NFL-spelaren Colin Kaepernick (Jaden Michael) i hans ungdom och resa till att spela i USA:s största liga. Kaepernick blev viral när han 2016 stod på knä under nationalsången innan en NFL-match i protest mot rasism. Denna gest har spridits över hela världen, och har senast använts flitigt av Englands fotbollslandslag.

Dokudramat beskrivs som en "coming of age"-berättelse som är intim, kraftfull och inspirerande. Vi ser Colin växa upp och upptäcka fotbollen och även förstå vem han själv är.

Colin in Black and White
Mary-Lousie Parker Jaden Michael i Colin in Black & White | Foto: Netflix

Det låter som en intressant berättelse, men trots det har den bara 2,7/10 i betyg på IMDb. Där kan inloggade användare ge sitt betyg på serien, och 94,6 procent har gått åt en av de extrema hållen, 1 eller 10.

Se också: Sportfilmer

Serien har visat sig vara väldigt polariserande då 65,8 procent gav serien 1/10, alltså det sämsta betygen man kan få. Å andra sidan har 28,8 procent gett den 10/10, det perfekta betyget.

Kaeprenick och Michael
Colin Kaepernick och Jadon Michael | Foto: Netflix

Anledningen till de delade betygen är inte säkert, men sett till att serien inte hade officiell premiär förrän i dag, kan det röra sig om falska betyg enbart baserade på användarnas åsikter om Colin Kaepernicks agerande. Samtidigt kan vi med hyfsad säkerhet säga att du antingen kommer älska serien, eller hata den.

Läs Också: Jag är Zlatan | Trailer

Om du vill ta chansen att se serien som så många verkar älska så finns den nu på Netflix

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL