Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Chadwick Boseman

Dokumentär om Chadwick Boseman – se trailern här!

  • Netflix
Sofia Olovsson | Nyhet
14 april 2021
Sofia Olovsson | Nyhet
14 april 2021

Se stjärnorna hylla den bortgångna skådespelaren.

Den 17 april släpps dokumentären som belyser och utforskar den fantastiska skådespelaren Chadwick Boseman och hans artisteri. Boseman gick tragiskt bort i sviterna av cancer förra året.

I den kommande dokumentären "Chadwick Boseman: Portrait of an Artist" får vi minnas skådespelaren och hans otroliga insatser i de filmroller han tog sig an.

Några av de stjärnor som är med i dokumentären och hyllar Boseman och hans sätt att vara – både som person och skådespelare – är Viola Davis, Spike Lee och Denzel Washington.

Se trailern här:

Boseman diagnostiserades år 2016 med cancer men spelade trots det in en rad olika filmer under perioden som sjuk. Boseman somnade in i augusti förra året, men hans prestationer och minnet av honom kommer garanterat att leva kvar.

Nu får vi alltså chansen att minnas skådespelaren och människan i Chadwick Boseman: Portrait of an Artist som har premiär på Netflix den 17 april.

Chadwick Boseman medverkade i filmer som Black PantherGet On Up och Avengers-filmerna, som bland annat nämns i den kommande dokumentären.

VIDARE LÄSNING: Filmtopp minns Chadwick Boseman.

NÄSTA ARTIKEL