Chadwick Boseman

Dokumentär om Chadwick Boseman – se trailern här!

  • Netflix
14 april 2021 kl. 14:04

Se stjärnorna hylla den bortgångna skådespelaren.

Den 17 april släpps dokumentären som belyser och utforskar den fantastiska skådespelaren Chadwick Boseman och hans artisteri. Boseman gick tragiskt bort i sviterna av cancer förra året.

I den kommande dokumentären "Chadwick Boseman: Portrait of an Artist" får vi minnas skådespelaren och hans otroliga insatser i de filmroller han tog sig an.

Några av de stjärnor som är med i dokumentären och hyllar Boseman och hans sätt att vara – både som person och skådespelare – är Viola Davis, Spike Lee och Denzel Washington.

Se trailern här:

Boseman diagnostiserades år 2016 med cancer men spelade trots det in en rad olika filmer under perioden som sjuk. Boseman somnade in i augusti förra året, men hans prestationer och minnet av honom kommer garanterat att leva kvar.

Nu får vi alltså chansen att minnas skådespelaren och människan i Chadwick Boseman: Portrait of an Artist som har premiär på Netflix den 17 april.

Chadwick Boseman medverkade i filmer som Black PantherGet On Up och Avengers-filmerna, som bland annat nämns i den kommande dokumentären.

VIDARE LÄSNING: Filmtopp minns Chadwick Boseman.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL