Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Catching Killers säsong 2 – Detta vet vi

Catching Killers säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 november 2021

Fortsätter jakten på världens farligaste mördare?

På Netflix går det nu att streama true crime-serien "Catching Killers", Men kommer vi att få någon fortsättning? Här är det vi vet om Catching Killers säsong 2.

Sedan en tid tillbaka har true crime-serien Catching Killers funnits tillgänglig på Netflix, närmare bestämt i början av februari Trots detta är det först nu som den har börjat trenda bland de svenska tittarna.

I skrivande stund är serien med på Netflix lista över de 10 mest populära titlarna just nu. Att kalla Catching Killers för en långsam klättrare är med andra ord ingen överdrift.

I serien följer vi med i poliserna jakt på några av världens farligaste mördare. Vad som gör det extra intressant är att gärningsmännen finns utspridda över hela världen.

Ny säsong av Catching Killers på ingång

Nu är det många som undrar om vi kommer att få se Catching Killers säsong 2 och det enkla svaret är ett rungande ja. Faktum är att det redan finns en till säsong inspelad. Till skillnad från första säsongen kommer den andra bestå av tio avsnitt istället för fyra.

Vad som däremot gör saken lite mer komplex är att säsongen släpptes hos Netflix för ett halvår sedan, men finns ännu inte i det svenska utbudet. Detta kommer säkerligen att ändras sett till seriens växande popularitet, men något exakt datum på detta har vi ännu inte.

Vi håller dig uppdaterad så fort vi vet mera om Catching Killers säsong 2.

NÄSTA ARTIKEL