Black Knight säsong 2 – Detta vet vi

Black Knight säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 15 maj 2023 kl. 13:05 | Publicerad 14 maj 2023 kl. 18:05

Återvänder Netflix nya science fiction-äventyr?

Den påkostade seriens första säsong finns att se klart på Netflix. Har du redan rivit av den och hoppas på fortsättning? Här är allt vi vet om "Black Knight" säsong 2.

Den populära serien utspelar sig under 2071 då extrema luftföroreningar har förvandlat majoriteten av den koreanska halvön till en ödemark. Kvar återstår endast 1% av dess ursprungliga befolkning. Förutom att bära andningsskydd, måste de överlevande förlita sig på specialiserade leveransförare att förse dem med förnödenheter, särskilt för rent syre som behövs för att överleva. Har du sett alla avsnitt som ligger ute på Netflix och hoppas på Black Knight säsong 2? Här är det vi vet om seriens status.

Black Knight säsong 2 – Detta vet vi
Foto: Netflix.

Sannolikt att vi får se Black Knight säsong 2

Där vi står just nu finns det inget bekräftat runt en fortsättning på serien. Men vi skulle inte oroa oss allt för mycket då serien nyligen hade premiär. Vanligtvis dröjer det två-tre månader för Netflix att gå ut med eventuella förnyelser. Tills dess att vi vet med säkerhet hur det blir med Black Knight säsong 2 får vi nöja oss med att spekulera. 

Det första som talar för att vi får fler avsnitt är sätt den första säsongen slutar på. Utan att avslöja för mycket lämnas vi med en twist som sätter klorna i tittarna. Rent produktionsmässigt utgår vi därför från att man vill göra åtminstone en säsong till. Vidare hittar vi Black Knight på en andra plats över de mest sedda serierna på Netflix just nu – världen över. Den enda serien som placerar sig ovanför den är spinoffen på Familjen Bridgerton, Drottning Charlotte.

Med detta sagt finns det ett övertygande intresse för Black Knight. Sett till att vi även har de rent dramaturgiska möjligheterna att bygga vidare på den, så känns det naturligt att en uppföljare blir av.

Filmtopp håller dig uppdaterad om "Black Knight" säsong 2.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL