Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Netflix beställer en liveaction serie av Avatar: The Last Airbender

Netflix beställer en liveaction serie av Avatar: The Last Airbender

Kristian Andersson | Nyhet
21 september 2018
Kristian Andersson | Nyhet
21 september 2018

Netflix beställer Avatar: The Last Airbender i otecknat format.

En bild på Ang

Netflix har beställt en liveaction-version av Avatar: The Last Airbender. Det kan ses som ett vågat drag av Netflix då serien är tokhyllad medan många fortfarande minns M. Night Shyamalans film, som sågades till benen. 

Den animerade serien Avatar: The Last Airbender har hela 9.2/10 i betyg på IMDb. Filmen som kom 2010, regisserad av M. Night Shyamalan, blev riktigt sågad och tjänade nätt och jämt ihop pengarna så de kunde betala filmens produktionskostnad. Så kanske kan vi konstatera att Netflix gör en chansning som nu beställer en ny version på verket.

Seriens berättelse följer karaktären Aang på äventyr, han är den sista ”Airbendern” i världen. Aang lever i en värld där alla människor är indelade i fyra nationer som kan hantera någon av de fyra elementen – eld, vatten, luft eller jord. Det som gör Ang speciell är att han kan behärska alla elementen, och måste därför beskydda dessa nationer mot Lord Ozai.

Skaparna Michael DiMartino och Bryan Konietzko tycker båda att det ska bli kul att få göra en liveaction-serie baserad på deras serie. De berättade följande:

Vi längtar efter att göra den med mångkultur, och inte övervägande vit ensemble. Det är en fantastisk chans att bygga vidare på serien och gå ännu djupare in på karaktärerna och världen. Netflix är helt dedikerade att låta oss få genom vår vision för den här upplagan, och vi är otroligt tacksamma att få arbeta med dem.

Du kan se den allra första konceptbilen här nedan: 

Första konceptbilden
Foto: Netflix

Ser du fram emot nästa version av "Avatar: The Last Airbender"?