Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hero gradient image

Netflix bekräftar Dear White People säsong 2

Eric Diedrichs | Nyhet
02 juli 2017
Eric Diedrichs | Nyhet
02 juli 2017

Netflix originalserie "Dear White People" får en ny säsong

I ett pressmeddelande skriver Netflix att streamingbolagets originalserie, "Dear White People", kommer att förnyas med en andra säsong.

Den senaste tiden har en handful Netflix-serier skrotats, men nu kan fansen till "Dear White People" pusta ut. "Class will soon be back in session!", skriver Netflix och berättar att serien med Logan Browning, Brandon P. Bell, Antoinette Robertson, DeRon Horton, John Patrick Amedori, Ashley Blaine Featherson och Marque Richardson i huvudrollerna kommer att förlängas.

Vidare skriver bolaget att seriens andra säsong förväntas påbörja sin inspelningsperiod senare i år. När den senare kommer att ha premiär är ännu inte bestämt, men vi utgår från att det kommer att dröja fram till våren 2018. Det var nämligen den 28:e april 2017 som den första säsongen släpptes.

LÄS MER: Vår recension av "Dear White People"

Dear White People är en satirisk dramakomedi som produceras av bolaget Lionsgate för Netflixs vägnar. I serien får vi följa en grupp mörkhyade studenter som läser på ett anrikt universitet USA. Ganska snabbt upptäcker de att värderingarna, som råder på skolan, är konservativa och förlegade och att det finns en betydligt mer fördomsfull stämning än vad de hade räknat med. Tillsammans startar studenterna en pakt för att hantera problematiken.

Vad tycker du om Netflixs beslut att fortsätta med Dear White People? Hiss eller diss?