Barracuda Queens säsong 2 – Detta vet vi

Barracuda Queens säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad kl. 11:29 | Publicerad 05 juni 2023 kl. 06:00

Fortsätter Netflix svenska satsning?

Har du redan bingeat klart Netflix nya svenska dramaserie och hoppas på mer? Här är allt vi vet om "Barracuda Queens" säsong 2.

Nu kan vi se Netflix efterlängtade svenska dramaserie där rollistan rymmer Alva BrattTindra Monsen, Sandra Zubovic, Sarah Gustafsson och Izabella Scorupco med flera. Den första säsongen består av sex avsnitt som många nu kastat sig över. Är du en av de som sett klart alltihopa och vill veta om vi får se Barracuda Queens säsong 2? Här är allt vi vet om seriens status.

I den påkostade och välgjorda serien Barracuda Queens, som bygger på den verkliga Lidingöligan, tas vi till början på "girl power"-eran under mitten av 90-talet. I centrum står de fyra priviligierade tjejerna Lollo, Klara, Frida och Mia, som efter en stor festräkning ritar fram en plan på hur de ska råna sin granne. Det blir starten på en rad husinbrott som riktar sig mot deras avskyvärda rika grannar. 

Netflix har ännu inte gått ut med hur de vill göra runt en fortsättning – därför har vi inget konkret besked att dela med oss av. Men det finns skäl att tro på en andra säsong av Barracuda Queens

Barracuda Queens säsong 2 – Detta vet vi
Foto: Netflix.

När kommer Barracuda Queens säsong 2?

Att Netflix inte gått ut med hur de vill göra runt en andra säsong av serien har att göra med tittarnas respons. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL