Virgin River säsong 3 – Detta vet vi

Äntligen premiär för Virgin River säsong 5!

  • Netflix
Filmtopp
07 september 2023 kl. 07:00

Favoriten tillbaka på Netflix

Nu är det dags att återvända till "Virgin River", som i dag landar på Netflix med sin femte säsong. Men vad kan vi egentligen förvänta oss av de nya avsnitten?

Sedan premiären 2019 har Virgin River blivit en av Netflix stora tittarfavoriter. Skapad av Sue Tenney (Good Witch), får vi här ett romantiskt drama med sjuksköterskan Melinda Monroes (Alexandra Breckenridge) nya liv i centrum. Efter att en tragedi flyttar hon från Los Angeles till småstaden Virgin River i norra Kalifornien för att starta på ny kula.

Virgin River baseras på Robyn Carrs bokserie med samma namn, som publicerades först 2007. Nu är det dags för den femte säsongen att ha premiär på Netflix.

Virgin River
Foto: Netflix

Virgin River säsong 5 delas i två delar

En trend som har blivit allt större hos streamingtjänsterna är att dela upp de nya säsongerna av sina storfavoriter i två delar, och så är även fallet med Virgin River.

De första tio avsnitten släpps i dag, torsdag 7 september, men de resterande två lanseras inte förrän den 30 november. Med andra ord får vi hoppas att den cliffhanger vi lär lämnas med, inte är allt för jobbig.

Se trailern till Virgin River säsong 5 del 1

Vidare är det klart att Virgin River säsong 6 kommer att bli verklighet. Något premiärdatum finns ännu inte, men vi förväntar oss att den släpps hösten/vintern 2024.

Filmtopp håller dig uppdaterad om "Virgin Rivers" framtid.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL