Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Älskade barn säsong 2 – detta vet vi

Älskade barn säsong 2 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 september 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 september 2023

Kommer den tyska favoriten tillbaka?

Är du en av alla svenskar som fastnat för den tyska serien "Älskade barn" på Netflix? Då har Filmtopp försökt skrapa fram lite information om hur det ser ut för seriens framtid. Kommer det en "Älskade barn" säsong 2 till streamingtjänsten?

Bland förväntade tittarfavoriter som One Piece, Who Is Erin Carter? med Evin Ahmad och en ny säsong av omåttligt uppskattade Virgin River, har en doldis seglat upp som svenskarnas mest sedda serie på Netflix. Vi pratar givetvis om tyska Älskade barn, som har tagit Netflix svenska abonnenter med storm och övertagit positionen som den populäraste serien just nu.

Har du inte kolla på vad Älskade barn handlar om, så kretsar den kring en mystisk kvinna som lyckas fly från förtryckande fångenskap, vilket får polisen att på nytt försöka gå till botten med ett olöst fall gällande en flicka som försvann 13 år tillbaka i tiden. Frågan är om de verkligen har alla bitar för att färdigställa pusslet över vad som faktiskt hände.

Serien är baserad på Romy Hausmanns roman med samma namn och den första säsongen består av sex avsnitt.

Älskade barn säsong 2 – detta vet vi
Foto: Netflix.

När kommer Älskade barn säsong 2?

Har du sett klart den första säsongen av Älskade barn på Netflix misstänker vi att du kan ana vad som kommer härnäst. Slutet på säsongen känns väldigt definitivt av en anledning – den här serien är lanserad som en miniserie och det finns ingenting som tyder på att en andra säsong kommer att bli av.

Visserligen är det inte helt och hållet ovanligt att framgångsrika miniserier ges nytt förtroende, men med tanke på källmaterialet som Älskade barn är baserat på och att serier fokuserar på ett specifikt fall, är det svårt att se en fortsättning i just detta scenario.

Fattade du tycke för Älskade barn finns det hopp om liknande serier i framtiden. Författaren Romy Hausmann har skrivit fler böcker inom genren och med tanke på Netflix-succén för Älskade barn kan vi säkerligen räkna med fler adaptioner framöver.

 

NÄSTA ARTIKEL