Nu på bio

Det senaste på biofronten!

After Life säsong 3 – Fortsättningen vi väntar på

After Life säsong 3 – Fortsättningen vi väntar på

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 maj 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 maj 2020

Ricky Gervais gör sin första långkörare.

Ricky Gervais dramakomedi "After Life" är en av de mest populära serierna på Netflix. Nu är det bekräftat att vi får en tredje säsong.

After Life handlar om änklingen Tony som efter att hans fru plötsligt går bort tar sig an världen med en förändrad inställning. Hans trevliga personlighet är som bortblåst och utbytt mot en vårdslös attityd. Huvudrollen spelas av Ricky Gervais själv och har blivit en av de stora succéerna på Netflix

Den första säsongen följdes nyligen upp med den andra, som nu finns att se hos streamingjätten. Men kommer det ännu mer av After Life? Japp!

Ricky Gervais bryter sin trend

Ricky Gervais i "After Life"
Foto: Netflix.

I vanliga fall känns en tredje säsong självklart. Men det som talat emot en fortsättning för After Life är Gervais tidigare mönster. När han både skrivit och regisserat en serie har den aldrig löpt över två säsonger – förrän nu. I en tidigare intervju med Radio Times berättade komikern att han var beredd på att bryta trenden: 

– För första gången någonsin skulle jag göra en tredje säsong. Seriens universum är så starkt. Jag älskar karaktärerna, alla skådespelare, staden, alla teman... Jag älskar hunden!

Gervais berättar vidare att hans serier inte haft särskilt långa livstider eftersom han finner det mest kittlande att börja om och hitta nya utmaningar.

Men nu har Gervais allts bekräftat att han gör sitt första undantag. På en bild på sin Facebooksida visar han upp manusomslaget till After Life säsong 3. 

Det sista avsnittet av säsong 2 har hela 9.1/10 i betyg på IMDb så vi kan bara anta att folk vill längtar desperat efter mer. 

Det återstår att se när fortsättningen kommer. Gissningsvis dyker den upp till sensommaren eller hösten 2021.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL