Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Netflix släpper storfilmer på svensk bio i höst

Netflix släpper storfilmer på svensk bio i vinter

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 november 2021

Se dessa hajpade rullar på bio innan de når streamingtjänsten

Netflix fortsätter att släppa filmer på bio och nu gör de det för första gången på Filmstaden.

 I år kommer vi att få se två stora snackisar där både Benedict Cumberbatch och Leonardo DiCaprio frontar tillsammans med flera andra storstjärnor. Likaså släpps ett italienskt drama. Här är de tre filmerna Netflix släpper på svensk bio i vinter!

The Power of the Dog – 19 november

Romantiskt westerndrama om omtyckt men samtidigt farlig ranchägare får mycket att tänka på när hans bror plötsligt dyker upp med sin nya fru. Filmen hyllas till skyarna av den amerikanska kritikerkåren som fått chansen att se den. Framförallt ska Benedict Cumberbatch göra sitt livs roll.

Släpps för streaming 1 december. 

The Hand of God – 3 december

Kritikerhyllat italienskt drama om en pojke som växer upp i ett tumult Neapel under 80-talet. Beskrivs som regissören Paolo Sorrentinos mest personliga film hittills.

Släpps för streaming 15 december.

Don't Look Up – 10 december

Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Cate Blanchett, Meryl Streep och Ron Perlman är bara några av skådespelarna som vi kommer att få se i Don't Look Up, som är Netflix mest efterlängtade film i höst. Till och med världsartisterna Ariana Grande och Kid Cudi har roller i filmen!

Berättelse följer två astronomer, en student (Lawrence) och hennes lärare (DiCaprio), som upptäcker att en komet är på kollisionskurs med jorden – vilket innebär domedagen för mänskligheten. Till råga på allt verkar ingen riktigt bry sig om deras upptäckt, så för att varna mänskligheten om den stundande undergången måste de ge sig ut på en mediaturné. Den stora frågan är om de kommer att lyckas övertyga världen om den stundande faran...

Släpps för streaming 24 december.

NÄSTA ARTIKEL