Nu på bio

Det senaste på biofronten!

ryan gosling

Neon köper rättigheterna till Ryan Gosling-film!

Sofia Olovsson | Nyhet
13 april 2021
Sofia Olovsson | Nyhet
13 april 2021

Den kommande filmen The Actor har sålt rättigheterna till det omtalade filmbolaget.

Neon, som tidigare släppt den Oscarsbelönade filmen "Parasit" har nu köpt rättigheterna till filmen "The Actor". I filmen kommer vi att få se Ryan Gosling spela huvudrollen.

parasite
Kan The Actor bli lika framgångsrik som Parasit? Foto: Triart Film

"The Actor" handlar om skådespelaren Paul Cole (Ryan Gosling) som blir strandsatt i Ohio under 1950-talet då han blir överfallen och lämnas för att dö. När han återhämtat sig inser han att han lider av minnesförlust och vi får följa hans berättelse om att hitta hem och framförallt, hitta sig själv igen.

Deadline rapporterar att filmens rättigheter har sålts till film- och distributionsbolaget Neon, som tidigare distribuerat framgångsrika filmer som Parasite och I, Tonya som båda blivit Oscarsbelönade.

I samma artikel nämns också att Charlie Kaufman skrivit på för rollen som exekutiv producent. Kaufman är en Oscarsbelönad manusförfattare som bland annat har skrivit manus till succéer som Eternal Sunshine of the Spotless Mind och Being John Malkovich

Filmen kommer regisseras av Duke Johnson, som även kommer att producera filmen tillsammans med bland andra omnämnda Ryan Gosling och Abigail Spencer.

VIDARE LÄSNING: Spana in vår recension av Ryan Gosling-filmen First Man. 

 

NÄSTA ARTIKEL