Nej, Wes Andersons nya film är ingen musikal

Nej, Wes Andersons nya film är ingen musikal

Uppdaterad 14 juli 2021 kl. 09:07 | Publicerad 04 december 2018 kl. 10:12

Wes Andersons omtalade projekt blir ett kärleksdrama.

Wes Andersons nya film "The French Dispatch" spelas just nu in i Frankrike. Till skillnad mot tidigare rapporter kommer inte filmen att bli en musikal utan ett kärleksdrama om en amerikansk journalist stationerad i Paris.

Det snackats en hel del om Wes Andersons tionde film The French Dispatch, som tidigare rapporterades bli en musikal i efterkrigstidens Frankrike. Nu skriver IndieWire att detta inte är fallet. Filmen är i själva verket en kärlekshistoria om en ung amerikansk journalist som är stationerad i Paris under 1900-talet.

Till sitt förfogande har Wes Anderson en otroligt stark ensemble. Det senaste tillskottet stavas Timotée Chalamet – en stigande ung stjärna som blev både publikens och kritikerkårens favorit efter sin insats i fjolårets kärleksdrama Call Me By Your Name. Därtill har regissören lyckats förvärva namn som: Benicio del Toro, Jeffrey Wright, Brad Pitt, Natalie Portman och Léa Seydoux. Givetvis kommer vi också att få se Andersons gamla favoriter Bill Murray, Frances McDormand och Tilda Swinton.

För mer läsning, se vår ranking av Wes Anderson filmer från bäst till sämst.

Vad tror du om "The French Dispatch"?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL