EXTRA: Neil Patrick Harris är tillbaka som Barney

Neil Patrick Harris är tillbaka som Barney Stinson – se klipp här

Filmtopp
23 mars 2023 kl. 21:03

Förväntas ha viktig roll i nya säsongen

Spinoff-serien "How I Met Your Father" fortsätter att hämta in karaktärer från "How I Met Your Mother". Nu är Neil Patrick Harris tillbaka som Barney Stinson på nytt.

Tidigare har vi fått se Cobie Smulders, som spelade Robyn Scherbatsky i How I Met Your Mother, göra en insats i spinoff-serien How I Met Your Father. Därför var det kanske inte helt överraskande att se Neil Patrick Harris tillbaka som Barney Stinson i den andra säsongens premiär. Nu är det bekräftat att han även kommer att vara med i seriens "mid-season-finale", och ytterligare avsnitt därtill.

Trots att Barney Stinson många gånger kan beskrivas som motsatsen till "good guy" och allt vad det innebär, är han den typen av generationskaraktär som för evigt kommer att ha en plats i TV-historien. Särskilt eftersom han fortsätter att göra omvärlden påmind om honom. I premiären av How I Met Your Father säsong 2 fick vi se Neil Patrick Harris dyka upp som Barney i en cameo-roll. Nu återvänder han för att sätta en större prägel på fortsättningen av serien.

Neil Patrick Harris är tillbaka som Barney Stinson – se klipp här
Barney tillbaka i "How I Met Your Father". Foto: Hulu.

Neil Patrick Harris är tillbaka som Barney Stinson – se ett klipp på comebacken här

Även om inga vidare detaljer går att avslöja om Barney Stinsons fortsatta inverkan på serien, så vet vi att Neil Patrick Harris dyker upp i minst två avsnitt till av den andra säsongen av How I Met Your Father. Det rör sig om avsnitt 10 och 11 som båda två sänds på Hulu i USA den 28 mars som en slags mitten-final på säsongen, som därefter tar en paus tills den återvänder i slutet på maj. Barney förväntas spela en betydande roll i det högt emotsedda dubbelavsnittet.

Fansen fick sig en rejäl överraskning när den älskade karaktären först dök upp i spinoff-serien vars nya säsong ännu inte går att streama i Sverige.

Se ett klipp på när Neil Patrick Harris först kommer tillbaka som Barney Stinson här:

Filmtopp kan meddela att "How I Met Your Father" säsong 2 släpps på svenska Disney+ den 19 april.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL