Nästa vecka syns Gustaf Skarsgård, Ben Affleck och Matt Damon i biofilmen Air

Nästa vecka syns Gustaf Skarsgård, Ben Affleck och Matt Damon i biofilmen Air

Filmtopp
02 april 2023 kl. 10:00

Spelar tysk affärsman

Ben Affleck är tillbaka i registolen och denna gången med ett superteam. Nästa vecka är det premiär för "Air" med Gustaf Skarsgård i en av rollerna.

Skarsgårdfamiljen fortsätter att ta över filmvärlden. I skrivande stund spelar Bill Skarsgård huvudskurken i omskrivna John Wick: Chapter 4, som är den hetaste biofilmen just nu, och nästa vecka dyker Gustaf Skarsgård upp i Ben Afflecks nya storfilm Air.

 

Detta handlar Air om

Air beskrivs som en gripande berättelse som följer en karriärdefinierande chansning där allt stod på spel. Det är den sanna historien om en skoförsäljare som övertalade Nike att anlita basketstjärnan Michael Jordan. Vad som följde sedan revolutionerade sportvärlden och populärkulturen med varumärket Air Jordan.

Gustaf Skarsgård är en av flera stjärnor

Ben Affleck ansvarar inte bara för regin utan syns också i rollen som Phil Knight, ena medgrundaren till Nike. I övriga roller ser vi också Matt Damon som Sonny Vaccaro – mannen som fixade Michael Jordan sin första sneaker-deal, Jason Bateman som Rob Strasser, Viola Davis som Deloris JordanMichael Jordans mamma – och Gustaf Skarsgård som Horst Dassler – en tysk affärsman som var brorson till grundaren bakom Adidas.

Air har premiär på svenska biografer den 5 april.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL