När Angelina Jolie avslöjade Brad Pitts största rädsla…

När Angelina Jolie avslöjade Brad Pitts största rädsla…

Filmtopp
29 september 2023 kl. 15:09

…och filmerna du ska se om du inte delar samma fobi

Angelina Jolie och Brad Pitt var "Brangelina" med hela världen. Nyligen berättade den Oscarsbelönade "Eternals"-stjärnan om varför hon inte syns lika mycket på vita duken länge. Detta fick oss att minnas ett tillfälle när hon avslöjade sin ex-makes största rädsla.

De senaste tio åren har Angelina Jolie endast synts i åtta filmer, varav två har varit som röstskådespelare. Senast vi såg henne på bioduken var med Marvel-filmen Eternals (2021). Häromdagen publicerades en intervju med henne i Vogue, där hon förklarade att frånvaron mer eller mindre har varit ett medvetet val.

"Jag känner mig lite nere dessa dagar. Det känns inte som att jag har varit mig själv i ett decennium, vilket jag inte vill gå in på."

Nu har det gått sju år sedan hon bröt upp med ex-maken Brad Pitt, något som fortfarande verkar sätta spår i hennes arbetsliv. I intervjun säger hon att hon sedan dess inte längre accepterar lika många roller och att hon endast tar de som inte är lika tidskonsumerande:

"För sju år sedan började jag endast ta jobb som inte krävde några längre inspelningar. Vi hade mycket läkande att göra. Vi försöker fortfarande hitta vårt fortfäste."

När Angelina Jolie avslöjade Brad Pitts största rädsla
Brad Pitt och Angelina Jolie i "Mr. & Mrs. Smith". Foto: 20th Century Fox

När Angelina Jolie avslöjade Brad Pitts största rädsla

"Brangelinas" utdragna skilsmässa har pågått sedan dess, men ska enligt källor till In Touch Weekley ska de slutligen ha enats nu under sensommaren. Strax innan paret skulle bryta upp avslöjade Angelina Jolie för OK! Magazine vilken som är Brad Pitts största rädsla.

Under inspelningen av Unbroken, som ägde rum i Australien, fick det dåvarande paret kämpa mot sin respektive vattenskräck. I samband med att Jolie berättade att hon själv är livrädd för att drunkna, avslöjade hon också att Brad Pitt har en "överväldigande rädsla" för hajar. Enligt skådespelerskan ska han ha "hatat" att ha barnen nära stranden.

– Mina barn lärde sig att surfa, även om pappa inte ville veta när de var i vattnet, eftersom han har förbi för hajar.

Hon fortsätter:

– Jag lärde mina barn att simma väldigt tidigt eftersom jag har en rädsla för att drunkna. Jag är paranoid när det kommer till vatten. Det har varit länge sedan jag svimmade i havet.

Streamingtips för dig som inte delar Brad Pitts hajskräck

NÄSTA ARTIKEL