Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Mr. Robot säsong 4 är på gång

Mr. Robot säsong 4 är på gång

Eric Diedrichs | Nyhet
01 januari 2018
Eric Diedrichs | Nyhet
01 januari 2018

Nu är det bekräftat att Mr. Robot säsong 4 blir av och arbetet är redan i full rullning.

Dramaserien "Mr. Robot" har fått klartecken för en fjärde säsong och den är redan under arbete. Det är ännu inte känt när säsong 4 har premiär, men det ser ut att bli under hösten 2018.

USA Networks rosade dramaserie Mr. Robot har blivit en stor favorit bland serieälskare världen över. I höstas hade seriens tredje säsong premiär och nu kan vi ge det glädjande beskedet att en fjärde säsong är i arbete. Det var på Instagram som seriens skapare Sam Esmail meddelade detta genom att publicera en bild på seriens författare samlade redo att hugga in i nytt material.

https://www.instagram.com/p/BcpYsqEH7Yi/

I samma veva dök det också upp ett kort klipp på seriens officiella Twitterkonto med texten "We have plenty of more battles to fight. #MrRobot has been renewed for season_4.0.".

https://twitter.com/whoismrrobot/status/940976826729549824

Mr. Robot handlar om den socialt ängslige programmeraren Elliot Anderson som rekryteras av hackergruppen "fsociety". Gruppen leds av anarkisten "Mr. Robot" och har som mål att kryptera alla dokumenterade skulder. I rollen som Elliot ser vi Rami Malek och Christian Slater spelar "Mr. Robot". Serien har prisats av kritikerkåren och mottagit flera priser, bland annat en Golden Globe för bästa dramaserie.

Något exakt premiärdatum för serien finns ännu inte, men siktet är inställt på hösten 2018. Givetvis kommer vi att uppdatera dig så fort vi vet mer! Under tiden, spana in vår lista över nya serier som kommer under årets gång.

Vad tycker du om att Mr. Robot säsong 4 har fått klartecken? Hiss eller diss?