Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Morgan Freeman i The Hitmans Bodyguard 2

Morgan Freeman i The Hitmans Bodyguard 2

Kristian Andersson | Nyhet
13 mars 2019
Kristian Andersson | Nyhet
13 mars 2019

Morgan Freeman spelar mot Ryan Reynolds, Salma Hayek och Samuel L. Jackson i "The Hitman's Wife's Bodyguard". En bild av Morgan FreemanFoto: Lionsgate.

Den Oscarsbelönade skådespelaren Morgan Freeman har nu fått en roll i actionfilmen "The Hitman's Wife's Bodyguard, som är en uppföljare på filmen från 2017.

Enligt Hollywood Reporter kommer vi att få återse de stora skådespelarna från den första filmen; Ryan Reynolds, Salma Hayek, Gary Oldman och sist men inte minst Samuel L. Jackson. De rapporterar även att Morgan Freeman kommer att ansluta sig till projektet, som görs av Lionsgate och Millenium films.

The Hitman's Wife's Bodyguard påbörjar sin inspelning i slutet av denna månad. Vi får följa Bryce (Reynolds) som ansluter sig till Darius (Jackson) och hans fru Sonia (Hayek) på ett uppdrag i Amalfikusten. Regissören Patrick Hughes kommer återigen att stå bakom rodret.

Den första filmen The Hitman's Bodyguard släpptes 2017 och hade en budget på 30 miljoner dollar. Den gjorde en vinst på hela 180 miljoner.

Läs Filmtopps recension av The Hitman's Bodyguard!

Ser du fram emot mer action med Morgan Freeman?

NÄSTA ARTIKEL