Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Mord i paradiset säsong 11

Mord i Paradiset säsong 11 – Detta vet vi!

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 november 2021

Brittiskt så att det dånar om det

Den brittiska serien "Mord i Paradiset" har blivit en stor tittarfavorit här i Sverige. Och det är inte heller särskilt konstigt med sin underbara kombination av humor och spänning. Men kommer "Mord i Paradiset" säsong 11 att bli verklighet? Filmtopp har grävt i frågan.

Den älskade serien Mord i Paradiset har blivit en riktig långkörare, vars tio säsonger nu går att se på C More, Viaplay och TV4 Play. I serien följer vi en principfast kriminalpolis från London skickas till den avslappnade paradisön Saint Marie i Karibien för att utreda brott. Han är dock inte så förtjust i varken solen, havet eller sanden som omger honom varje dag.

Med en skön blandning av humor, spänning och drama har Mord i Paradiset blivit en riktig favorit hos tittare världen över. I dag har serien 7,8 av 10 i betyg på IMDb av 17 288 röster. Ett imponerande betyg som talar för vilken pärla detta är i genren.

Mord i Paradiset säsong 11 blir av

Till allas vår glädje kan vi på Filmtopp redan nu konstatera att Mord i Paradiset säsong 11 blir verklighet. Det är också klart att stora delar av skådespelarensemblen kommer att återvända för nya spännande avsnitt. Givetvis återser vi Ralf LIttle som Dr. Neville Parker och Josephine Jobert som DS Florence Casell.

Det är också klart att Shantol Jackson ansluter till serien som en unga, ambitiösa sergeanten Naomi Thomas.

Mord i Pardiset
Shantol Jackson i Mord i Paradiset säsong 11. Foto: BBC.

– Jag är så tacksam för den fantastiska möjligheten att ansluta till skådespelarensemblen bakom denna roliga, underhållande serie. Jag brukade se på Mord i Paradiset med min pappa i Jamaica när serien började sändas. Att han nu ska se mig i den känns surrealistiskt, säger Shantol Jackson till BBC.

Den som väntar på Paradiset behöver inte vänta länge. Redan i januari 2022 har den nya säsongen premiär i England och om vi känner våra svenska streamingtjänster rätt kommer de inte vara alltför långsamma med att snappa upp succén i sitt utbud.

Som om inte det vore nog är det även klart att Mord i Paradiset säsong 12 har fått grönt ljus, men vad vi kan förvänta oss av den är ännu inte klart.

Vi uppdaterar dig så fort vi vet mera!

NÄSTA ARTIKEL