Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hero gradient image

Monsters of Film 2017 – Första titlarna spikade!

Eric Diedrichs | Nyhet
19 augusti 2017
Eric Diedrichs | Nyhet
19 augusti 2017

Monsters of Film avslöjar de första spikade titlarna

I ett pressmeddelande delar den svenska skräckfilmsfestivaln Monsters of Film med sig av de första spikade titlarna till festivalprogrammet 2017. Som vanligt ser det ut att bli en skräckfest att räkna med!

Cult of Chucky

Chucky "Den onda dockan"

Don Mancinis ökända docka är tillbaka och förärar festivalen med sin närvaro på storduk - helt unrated. Bästa Brad Dourif gestaltar ännu än gång Chuckys röst, som nästan blivit ett trademark i skräckfilmens värld. I sitt sällskap har han sin dotter Fiona Dourif och även Jennifer Tilly återkommer till den kultserien. Visas endast på bio på Monsters of Film i Stockholm - så passa på att uppleva små ben på stor duk! Se trailern här!

Killing Ground

En kvinna håller om ett barnknyte i "Killing Ground"

Denna australiensiska vildmarksfilm har fått såväl festivalarrangörer och publiken att skrika av skräck och har flitigt turnérat på genrefilmsfestivalerna världen runt. Programledningen anser det vara en av de otäckaste överlevnadsfilmerna de sett. Se trailern här!

Grindhouse Night

Monsters of Film har jobbat hårt på att snoka upp ett gäng riktigt bra kultklassiker från den gamla video-eran och kör något vi drömt om länge - en regelrätt grindhouse-natt! Den tappre som orkar stanna hela natten lång har dessutom chansen att vinna finfina priser. 1 natt, 3 filmer, supermånga koppar kaffe! Kämpa nu fans!

Sjätte upplagan av Stockholms mesta genrefilmfestival MONSTERS OF FILM är tillbaka 4-8 oktober 2017. Festivalen kommer vid sidan av filmerna dessutom ordna en uppsjö arrangemang såsom fester, workshops, utställningar, gäster med mera. Enligt tradition kommer vi även i år att tillgängliggöra festivalutbud via streaming. Vi kan helt enkelt garantera att det blir ett fullmatat program för alla genrefilms-entusiaster i Sverige!