Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Modus säsong 3 - Så här ser planerna ut

Modus säsong 3 - Så här ser planerna ut

Fredrik Edström | Nyhet
15 november 2017
Fredrik Edström | Nyhet
15 november 2017

Planerna kring Modus säsong 3 smids för fullt.

Blir det en Modus säsong 3?

C More-serien "Modus" andra säsong har kört igång för full rulle. Nu haglar rykten och spekulationer om en tredje säsong och idag kan vi på FIlmtopp berätta de senaste nyheterna kring säsong tre.

Den andra säsongen av Modus hade premiär den andra November på streamingtjänsten C More och publikens aptit retades. Blir det en tredje säsong av serien? Än så länge har inget officiellt uttalande nått oss, men planerna smids för fulla muggar hos producenterna. Och kom ihåg, seriens andra säsong blev spikad under sändningen av säsong ett.

Dock finns det hopp. Dramachefen för TV4 samt C More berättar följande för kvällstidningen Expressen:

Det här är vårt stora flaggskepp så vi har förstås en diskussion om en fortsättning. Säsong 2 har krävt mycket av oss alla eftersom det är ett väldigt ambitiöst projekt. Men vi började en diskussion om säsong 3 för några veckor sedan och vi lever ständigt med hur en fortsättning av ”Modus” ska kunna se ut. Men det är klart att vi vill göra fler säsonger.

Modus andra säsong kretsar kring ett mysterium där den Amerikanska presidenten (Kim Catrall) plötsligt försvinner under ett besök i Stockholm. Jakten på på svar blir en hätsk och spännande resa där det inte går att lita på någon.

Vi har sammanställt en guide med det bästa av filmer & serier på C More, om du letar efter tips hos streamingtjänsten. Varför inte spana in Gåsmamman eller Outlanders?

Vill du se Modus säsong 3?