Modern Family skaparen öppen för säsong 11

Modern Family skaparen öppen för säsong 11

Axel Diedrichs
Uppdaterad 04 juli 2021 kl. 16:07 | Publicerad 08 augusti 2018 kl. 11:08
ANNONS
ANNONS

Snart har "Modern Family" säsong 10 premiär. Men en elfte säsong är redan nu i skaparnas tankar.

Poster med familjerna i Modern Family, alla klädda i vitt med ramar som visar vilken familj som de tillhör.
Modern Family. Foto: ABC

Säsong 10 av "Modern Family" har premiär 26 september. Redan nu spekuleras det huruvida vi kommer att få se ännu mer av den Emmy-belönade komediserien. Enligt en av seriens medskapare är de väldigt öppna för idén.

Mångas favoritkomedi-serie, "Modern Family", har blivit en riktig långkörare. Säsong 10 syns snart i TV-rutan, och nu är en elfte säsong på tapeten. Seriens medskapare Christopher Lloyd berättar att besättningen är väldigt öppen för att göra en fortsättning på serien, men flaggar för att det kan vara enklare sagt än gjort.

Vi har uttryckt för ABC att vi är väldigt öppna för att göra säsong 11. Jag tror att det är en komplicerad diskussion, och den diskussionen äger rum.

Det pågår just nu diskussioner mellan seriens distributör ABC och dess producenter på 20th Century Fox, som i sin tur måste bolla med skådespelarna om hur de ska gå vidare med serien.

Serien följer en släkt som består av tre dysfunktionella familjer. De bor i förorten där deras liv ständigt kompliceras av vardagens olika utmaningar. Flera priser har det blivit genom åren, inte minst på Emmy-galan där teamet kammat hem hela 22 statyetter.

Vad känner du, vill du se "Modern Family" säsong 11?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL