Modern Family ryktas komma tillbaka – finns det någon sanning i det?

Modern Family ryktas komma tillbaka – finns det någon sanning i det?

Emil Oscar Rasmussen
27 maj 2024 kl. 09:10

Fans hoppas på en comeback för Modern Family – inte första gången

Ett foto från en av "Modern Family"-skådespelarna har fått fans av komediserien att hoppas på en comeback. Det ser dock inte ut att hända den närmaste tiden, men hoppet är inte helt oberättigad.

"Modern Family" är den extremt populära komediserien som rullade i 11 säsonger mellan 2009–2020. När serien tackade för sig för fyra år sedan lämnade den ett stort tomrum efter sig i hjärtat på alla sitcom-entusiaster.

Seriens popularitet har lett till att fans gång efter annan famlat efter halmstrån i hopp om att serien ska göra en comeback, och i torsdags förra veckan hällde en av skådespelarna från serien en stor skopa bränsle på elden.

Jesse Tyler Ferguson, som spelade rollen som Mitchell i Modern Family, postade då en bild från det som var familjen Dunphys hus i serien, med texten "Det var ett tag sedan jag såg det här".

Av förklarliga skäl är det många fans som nu hoppas, och tror, att någon form av återförening kan vara på gång.

Modern Family ryktas komma tillbaka – finns det någon sanning i det?
Skärmdump från Jesse Tyler Fergusons Instagram, @jessetyler

Visst hopp om en comeback för Modern Family

Trots bilden från Jesse Tyler Ferguson finns det lite som tyder på att Modern Family kommer att göra en comeback den närmaste tiden. Kanalen bakom succén, Abc, har inte visat några tecken på att blåsa nytt liv i serien, men trots det finns det anledning att hålla fast vid hoppet.

De senaste åren har flera skådespelare från serien antytt att de skulle vara öppna för någon form av återförening. Så sent som i februari var de på plats på SAG Awards för att dela ut priset till bästa skådespelarensemble i en komedi, och Jesse Tyler Ferguson skämtade då scen om det var dags för dem att börja prata om en reboot.

Några veckor innan det var Sofía Vergara (Gloria i serien) gäst på The Tonight Show med Jimmy Fallon och lämnade då dörren öppen för någon form av reboot, men menade att det fortfarande var för tidigt för det.

Redan 2022 bekräftade Ferguson dessutom att det finns ett manus för en spinoff-serie till Modern Family, så det är inte heller omöjligt att vi får en ny vinkel på serien i framtiden.

En som däremot är tveksam till en comeback är Ed O'Neill (Jay i serien), som tidigare i maj förklarade för TV Insider att han "inte gillar att göra den typen av grej", men att han gillar alla involverade tillräckligt mycket för att ändå vara öppen för det om det blir aktuellt.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt i film- och serievärlden.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL