Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Mission: Impossible 7 rekryterar MCU-stjärna

Mission: Impossible 7 rekryterar MCU-stjärna

Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Nyhet
08 september 2019
Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Nyhet
08 september 2019

Från en agentbyrå till en annan.

Hayley Atwell i Agent Carter.
Hayley Atwell som Agent Carter. Foto: Marvel.

Hayley Atwell går från ett spionuppdrag till ett annat. Främst känd för rollen som Agent Peggy Carter i flera Marvelfilmer och serier, skall hon nu slå följe med Tom Cruise i "Mission: Impossible 7".

Sedan 2011 med Captain America: The First Avanger har den brittiska skådespelerskan Hayley Atwell varit en återkommande faktor i Marvels Cinematiska Universum. Hon har till och med frontat en egen serie, Agent Carter (2015-2016).

På Instagram avslöjade regissören och manusförfattaren Christopher McQuarrie att Hayler Atwell nu ska slänga sig in i ett nytt spionuppdrag. Och inte vilket som helst. Hayler är nu klar för att spela agent i Mission: Impossible 7.

Kort därpå kontrade skådespelaren med att lägga upp en serie bilder på Instagram, som tillsammans formar en gigantisk version av McQuarries bild, men med bildtexterna "Uppdrag: Accepterat. Även om jag inte är den sorten som följer order".

Som vi tidigare har rapporterat spelas Mission: Impossible 7 och 8 in samtidigt. Sett till detta är det fortfarande oklart om Hayley Atwell kommer att medverka i båda filmerna eller inte. Det är heller inte känt om hon kommer att stå på Ethan Hawkes sida eller slåss mot honom.

"Mission: Impossible 7" förväntas ha premiär den 23 juli 2021.

 

 

NÄSTA ARTIKEL