Mission: Impossible 7 och 8 spelas in samtidigt

Mission: Impossible 7 och 8 spelas in samtidigt

Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 13:07 | Publicerad 15 januari 2019 kl. 16:01
ANNONS
ANNONS

Mission: Impossible 7 och 8 får premiär sommaren 2021 respektive 2022.

Den omåttligt populära Mission: Impossible-franchisen får ytterligare två uppföljare. Tom Cruise kommer som vanligt att göra rollen som Ethan Hunt samtidigt som Christopher McQuarrie återvänder till registolen.

Det har gått 23 år sedan den första filmen om agent Ethan Hunt hade premiär. Vad som började som en ganska ojämn karaktär har på senare år vuxit sig till att bli en älskad actionhjälte där de tre senaste installationerna har hyllats av såväl fans som kritiker.

Framgångarna har även speglats finansiellt. Något som förra årets Mission: Impossible - Fallout, med sina 800 miljoner dollar i intäkter, är ett tydligt bevis på. Både den och föregående Mission: Impossible - Rogue Nation (2015) skrevs och regisserades av Chris McQuarrie.

Enligt Variety har Paramount Pictures nu gjort klart med McQuarrie att såväl skriva som regissera även de två kommande episoderna i filmserien. När inspelningarna ska dra igång är ännu inte bestämt. Klart är däremot att båda filmerna kommer att spelas in samtidigt.

Förhoppningsvis hinner Cruise innan dess klart med inspelningen av nya Top Gun 2: Maverick som, enligt en tidigare rapport från filmtopp, försenats med ett drygt år.

Ser du fram emot att fortsätta följa agent Ethan Hunt?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL