Minns du Hostel-filmerna? Nu får skräckisen TV-serie

Minns du Hostel-filmerna? Nu får skräckisen TV-serie av Eli Roth

Axel Diedrichs
05 juni 2024 kl. 11:53

Ska frontas av Paul Giamatti

På mitten av 00-talet inleddes Eli Roths skräckfilmsserie "Hostel" som gjorde sig känd för sina groteska tortyrscener. Nu är TV-serien under utveckling.

Alla som älskar skräck har god koll på de två Hostel-filmerna skådespelaren och regissören Eli Roth gjorde. Öppningsfilmen som gavs ut 2005 blev trots sin begränsade budget en stor snackis för sina högst grafiska inslag, och anses i dag vara en av de stora moderna slasher-klassikerna.

I den följer vi en grupp backpackers som tar in på ett omtalat slovakiskt hostel där festerna bland resenärer ska vara något alldeles extra. Men när en av de resande plötsligt försvinner under mystiska omständigheter börjar de ana att allting inte står rätt till, och snart kommer de alla att möta ett våldsamt öde. I uppföljaren från 2007 vrider man upp galenskaperna ytterligare en nivå när tre amerikanska collegestudenter tar in på samma vandrarhem. 

Minns du Hostel-filmerna? Nu får skräckisen TV-serie av Eli Roth
Foto: Lions Gate Films.

Skräckfilmerna Hostel blir TV-serie av Eli Roth

Efter de två filmerna Eli Roth skrev och regisserade kom en tredje film 2011 som gick uselt och därmed tog död på franchisen – tills dess att den nu ska återupplivas i form av en TV-serie. The Hollywood Reporter avslöjar att Eli Roth kommer att skriva och regissera. Mycket hålls hemligt runt handlingen och man har ännu inte hittat vilken kanal eller streamingtjänst som ska visa serien. Men trots detta har man knutit Oscarsnominerade Paul Giamatti till huvudrollen. 

Den nya Hostel-serien är i tidigt utvecklingsstadie där Roth nu ska börja författa manuset. Enligt The Hollywood Reporter beskrivs projektet som en "modern adaption" och en förhöjd thriller som kan ses som en helt ny tagning på filmserien. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt runt den kommande Hostel-serien.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL