Första bilderna från Stranger Things säsong 4B släppta

Millie Bobby Brown är redo att avsluta Stranger Things

Eyla Runsten
14 mars 2023 kl. 10:03

Millie Bobby Brown: "Jag är redo att avsluta det här kapitlet"

Millie Bobby Brown berättar att hon är redo att säga farväl till "Stranger Things" och påbörja nya projekt. Millie är inte den ända skådespelaren i Netflix-serien som har öppnat upp sig om att de är redo att avsluta serien, även David Harbour har berättat att han känner sig redo för ett avslut.

Stranger Things-fansen förbereder sig för slutet på en era när den sista säsongen av den populära Netflix-serien närmar sig. Millie Bobby Brown, som spelar den ikoniska karaktären Eleven, har nyligen delat med sig av sina tankar om seriens avslutning. Brown uttryckte också sin tacksamhet för serien, som har varit en stor del av hennes liv de senaste åren.

– Jag är redo att avsluta det här kapitlet i mitt liv och att nya kapitel öppnas upp, säger Millie Bobby Brown i en intervju med Seventeen Magazine.

Browns medskådespelare, David Harbour, som spelar Jim Hopper, har också öppnat upp om sina känslor kring seriens avslut. Han berättar att det är dags för skådespelarna att lämna boet och pröva på andra saker och nya projekt. Harbour fortsatte att berömma showens skapare, Duffer-bröderna, för deras talang och uttryckte sin spänning över att se vad de kommer att skapa härnäst.

Även om det är bitterljuvt för fansen att säga adjö till Stranger Things, tyder kommentarerna från showens stjärnor på att de är redo att gå vidare till nya möjligheter. När den sista säsongen närmar sig kan fansen bara vänta och se vilken typ av avslutning Duffer-bröderna har i beredskap för karaktärerna i Hawkins, Indiana.

När Stranger Things säsong 5 har premiär är i dagsläget inte känt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL