Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Mila Kunis gör dramathriller med flera stjärnor

Mila Kunis gör dramathriller med flera stjärnor

Kristian Andersson | Nyhet
28 maj 2019
Kristian Andersson | Nyhet
28 maj 2019

Allison Janney, Regina Hall, Mila Kunis och Awkafina i "Breaking News In Yuba County".

Till dramathrillern "Breaking News in Yuba County" har det nu anslutit sig flera välkända namn. Mila Kunis är en av stjärnorna.

Filmen har fått titeln Breaking News In Yuba County och vi har nu också fått veta flera skådespelerskor som fått en roll i projektet; Mila Kunis, Regina HallAllison Janney och Awkafina. Andra skådespelare som är i förhandlingarna om att få en roll är Wanda Sykes, Juliette Lewis, Keong Sim, Bridget Everett och Jimmi Simpson, detta rapporterar Deadline.

Breaking News in Yuba County kretsar kring en karaktär som spelas av (Allison Janney). Hon upptäcker en dag att hennes man är otrogen med en kvinna då hon kommer på dem i självaste akten. Hennes man blir så rädd att han får en hjärtinfarkt och dör på fläcken. Hon gömmer kroppen och surfar på uppmärksamheten det följer att ha en död man, men hennes syster (Kunis) är journalist och (Hall) är en vän som är detektiv – de vill båda åt sanningen.

Filmen regisseras av Tate Taylor, han har tidigare regisserat The Help, eller Niceville, som den också heter. Taylor kommer regissera från ett manus skrivet av Amanda Idoko.

Mila Kunis är just nu också aktuell i filmen The Spy Who Dumped Me.

Vad tror du om denna film? Har du någon favorit bland skådespelarna?