Michelle Williams och Sam Rockwell huvudroller i dramaserie

Michelle Williams och Sam Rockwell huvudroller i dramaserie

Axel Diedrichs
Uppdaterad 14 juli 2021 kl. 08:07 | Publicerad 25 juli 2018 kl. 08:07

Oscarsbelönade Sam Rockwell, och Michelle Williams i dramaserien "Fosse/Verdon".

"Fosse/Verdon" blir en åtta avsnitts lång dramaserie på Sam Wassons bok "Fosse", som handlar om de verkliga teaterprofilerna Bob Fosse och Gwen Verdons romantiska och kreativa förhållande. I huvudrollerna ser vi Sam Rockwell och Michelle Williams. Serien görs av FX. 

The Wrap rapporterar att TV-produktionsbolaget FX ska göra en serie som bygger på två spännande och avantgardistiska teaterprofiler. Fosse var en av teaterns mest innovativa scenografer medan Verdon var en av Broadways mest präglande dansöser. Tillsammans förändrade de amerikansk underhållning – Men framgången och konsten hade ett högt pris som krävde uppoffringar.

Parets dotter Nicole Fosse kommer att vara med och producera, samt figurera som koreograf.

Mina föräldrar hade en av de största kärlekshistorierna någonsin berättade.

Vad gäller huvudrollsinnehavarna ser vi inte ett mörkt moln på himlen; Sam Rockwell hade ett väldigt lyckat fjolår med succéfilmen Three Bilboards Outside Ebbing, Missouri som gav honom en Oscar för hans insats som den försupne polisen Dixon. Michelle Williams är fyrfaldigt Oscarsnominerad, senast för Manchester by the Sea. Hon är snart aktuell med superhjältefilmen Venom. 

Snart ser vi alltså stjärnorna tillsammans.

"Fosse/Verdon" går snart in i produktion och väntas ha premiär någon gång 2019. Ser du fram emot serien?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL