Michelle Pfeiffer i Maleficent 2

Michelle Pfeiffer i Maleficent 2

Uppdaterad 13 juli 2021 kl. 18:04 | Publicerad 30 april 2018 kl. 10:54

Uppföljaren har både Michelle Pfeiffer och Angelina Jolie bekräftade.

Maleficent 2 är på gång och nu har Michelle Pfeiffer blivit bekräftad för en roll. Angelina Jolie och Elle Fanning från första filmen är sedan tidigare klara.

Det är snart fyra år sedan Maleficent gick upp på bio. Filmen berättade historien om Törnrosa ur ett annat perspektiv och fokus lades på den onda fen Maleficent som spelades av Angelina Jolie. Reaktionerna från kritiker var blandade men den drog in över 750 miljoner dollar internationellt.

En uppföljare har länge varit på gång och nu rapporterar Empire Online att Michelle Pfeiffer ansluter sig till produktionen. Angelina Jolie och Elle Fanning har sedan tidigare varit bekräftade att återvända som Maleficent och prinsessan Aurora. Vad Pfeiffer ska spela är ännu inte officiellt annonserat men det ryktas om att det kan vara rollen som drottning Ingris.

Norrmannen Joachim Rønning som tidigare recenserat Kon-Tiki och Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales ska regissera filmen och inspelningarna väntas påbörjas senare i år.

En annan Disneyfilm som också är på gång är Mulan och här kan ni läsa om att Jet Li och Gong Li har anslutit sig till rollistan.

Vad tror du om Michelle Pfeiffer i rollistan till Maleficent 2?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL