Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Michael Weatherly är tillbaka i Bull säsong 2

Michael Weatherly är tillbaka i "Bull" säsong 2

Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Nyhet
14 oktober 2017
Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Nyhet
14 oktober 2017

Michael Weatherly återvänder som den karismatiske Dr. Jason Bull i "Bull" säsong 2.

I ett pressmeddelande skriver FOX att Michael Weatherly återvänder i rollen som Dr. Jason Bull i "Bull" säsong 2. En serie som har säsongspremiär på FOX tisdagen den 24:e oktober klockan 21.55.

Dr. Bull är en marionettmästare, briljant, brokig och charmig. Han kombinerar psykologi, intuition och modern teknik för att lära sig vad det är som driver jurymedlemmar, advokater, vittnen och anklagade. Med Bulls anmärkningsvärda insikt i mänskligt beteende i kombination med hans tre doktorsexamen skapar han och hans team de vinnande strategierna till deras klienters fördel.

– När vi började göra Bull hoppades jag att tittarna skulle identifiera sig med karaktärerna. Det är verkligen en bra känsla och tillfredsställande att vara med i en serie där tittarna känner att det är en värld som de förstår och vill lära sig mer om, säger Michael Weatherly. Bull handlar om att försöka förstå varför människor gör som de gör och han är killen som med en kombination av empati och mycket teknik kan bygga en förutsägelse av ditt beteende.

Även i säsong 2 har Bull hjälp av sitt fantastiska team av experter; Benny Colón (Freddy Rodriguez), advokat och Bulls före detta svåger, Marissa Morgan (Geneva Carr), expert inom neurolingvistik, den före detta NYPD- detektiven Danny James (Jaime Lee Kirchner), den stroppiga hackern Cable McCrory (Annabelle Attanasio) och Chunk Palmer (Chris Jackson), en modemedveten stylist som finjusterar klienternas framträdanden inför rättegången.

Bull har säsongspremiär på FOX tisdag den 24 oktober kl 21.55. 

 

 

NÄSTA ARTIKEL