Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Michael Jacksons liv blir långfilm

Michael Jacksons liv blir långfilm

Kristian Andersson | Nyhet
25 november 2019
Kristian Andersson | Nyhet
25 november 2019

Michael Jackson liv blir långfilm.

Det är inte bara Queen och Elton John vars liv blir biofilm utan nu också Michael Jackson. En artist som under sin karriär nådde stjärnstatus över hela världen.

Michael Jackson var en av världens mest kända artister och nu ska hans karriär bli film. Det är producenten bakom Bohemian Rhapsody, Graham King som har förhandlat och fått lov till rättigheterna. Filmen ska täcka Jacksons liv från barndom till vuxenlivet och slutligen hans bortgång. Att döma av de uppgifter vi fått idag kommer filmen inte beröra de allvarliga anklagelser som väckts mot Jackson efter hans död.

Det är Deadline som nu rapporterar att Michael Jackson liv blir film och projektet ska vara igång i ett tidigt skede. Något som gör hela projektet lite mer spännande är att Oscarsnominerade John Logan, som ligger bakom filmer som Gladiator och The Aviator, har anställts för att ro projektet i land.

Eftersom King fick rättigheterna till att göra film får han även rättigheterna till Jacksons hela låtsamling som kommer användas i den nya filmen precis som man gjort i Bohemian Rhapsody.

Passa också på att se den uppmärksammade dokumentären Leaving Neverland på SVT Play.

Tycker du det låter intressant att Michael Jacksons liv ska bli film?