Michael Douglas vill spela Ant-Man

Michael Douglas vill spela Ant-Man

Uppdaterad 14 juli 2021 kl. 06:50 | Publicerad 26 juni 2018 kl. 11:16

Michael Douglas vill spela den första att kliva in i Ant-Mans dräkt.

Michael Douglas vill återigen spela forskaren Hank Pym, som ung. När Pym var ung så var han den första versionen av Ant-Man, eller som Douglas själv, säger: "The Original Ant-Man"

Som du kanske vet har Ant-Man ant the Wasp varit på gång ett tag, skaparna har till och med hunnit visa en screener av filmen. Den fick tydligen ett riktigt bra mottagande. Regissör Peyton Reed har varit med i många intervjuer där han hintar om att han vill göra en ny version av Fantastic Four.

Ant-Man and the Wasp kommer vi återigen att få se Michael Douglas som spelar Hank Pym, han fungerar som en mentor till protagonisten Scott Lang (Paul Rudd).

Michael Douglas pratade med Screen Rant i veckan och var väldigt entusiastisk kring den nya Ant-Man. Han berättade att han gärna skulle spela en yngre version av Hank Pym igen, om "filmmagi fortfarande finns". När den första filmen gjordes 2015 var Douglas 69 år gammal. Vill du läsa filmtopps ranking av de bästa Marvel filmerna, läs här.

Douglas spelar den första personen att vara Ant-Man, det är nämligen så att Pym är en briljant forskare när det kommer till partikelfysik och robotteknik. På Pyms meritlista kan vi se att han skapat den artificiella intelligensen "Ultron" och funktionen att kommunicera med insekter. Men den största bedriften är nog att ”Pympartiklarna” är en viktig del för att förminska saker och ting. På grund av denna bedrift kunde han krympa sig själv till en storlek av en myra, där av Ant-Man.

Douglas berättar följande:

Om magin finns, skulle jag gärna se Pym i en flashback-driven berättelse. Varför inte ta tillbaka Hank till sina glansdagar som den ursprungliga Ant-Man och sparka röv? Jag är redo. Jag är utrustad. 

 

Se även en teaser till filmen: 

"Ant-Man and the Wasp" har premiär den 4 juli 2018.

Tycker du att Michael Douglas ska lägga superhjältedrömmarna åt sidan, eller borde han förverkliga dem?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL