Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Michael Bay avslöjar sina två kommande filmer

Michael Bay avslöjar sina två kommande filmer

Kristian Andersson | Nyhet
10 mars 2018
Kristian Andersson | Nyhet
10 mars 2018

Michael Bay har nu bestämt sig för vilka filmer som kommer att bli hans nästa.

Michael Bay har gjort många filmer med väldigt stor budget som Transformers och Armageddon. Därför kan vi förvänta oss att hans nästkommande filmer 6 Underground och Robopocalypse också får en saftig budget.

Manusförfattaren till Deadpool Rhett Reese ska skriva manus till 6 Underground. David Ellison, Dana Goldberg och Don Granger och sistnämnda kommer producera filmen åt filmbolaget Skydance.

Manuset är redan klart men filmen börjar spelas in någon gång under sommaren 2019. Efter 6 Underground kommer Bay lägga all sin energi på Robopocalypse en film som baseras på Daniel H. Wilsons sci-fi.roman.

I filmen kommer Bay att samarbeta med Steven Spielberg. Anledningen till att inte Spielberg regisserar Robopocalypse är för att han en del gånger har skjutit upp projektet och nu lämnar över regissörsrollen till Bay. I Spielbergs version var det tänkt att Chris Hemsworth skulle haft en huvudroll, men så blir det inte nu.

Även om Michael Bay har sagt att han ska göra två nya filmer de kommande åren, fick vi för ett tag sedan reda på att han kanske ska göra superhjältefilmen Lobo med. Det blir i så fall Bays första superhjältefilm.

Vad tror du om Michael Bays nya storfilmer?